Gå til sidens hovedinnhold

To pågrepet etter Fagerborg-ranet

To 17-åringer er pågrepet etter ranet av Fagerborgrevyen i går kveld.

Fagerborg: Mange stusset på om det var en del av forestillingen da Fagerborgrevyen ble ranet like før premierestart i går. Men ranet var ekte nok, og nå er en person pågrepet, melder NRK Østlandsseningen. Vedkommende skal ikke være elev ved Fagerborg.

– Vi har pårepet en ung mann for ranet. Vi utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser i løpet av den nærmeste tiden, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt Kjell Hjulstad til NRK i morges.

Nå er altså person nummer to pågrepet.

Truet med kniv

Det var i alt tre personer som truet til seg et sølvfarget pengeskrin med hank i går. De tre var iført boblejakker og maskert med skjerf foran ansiktet.

Politiet gjorde i går undersøkelser på stedet. Tips fra vitner satte politiet på sporet av tre personer i alderen 16 til 18 år, alle kjenninger av politiet.

Politiet ser ifølge NRK svært alvorlig på saken.

– Gjerningsmennene brukte vold. De skal ha slått og sparket elever, i tillegg til å true dem med kniv, så dette ser vi på som en alvorlig handling, sier Hjulstad til nettstedet.

Stort tap

De ranerne har trolig fått med seg nærmere 60.000 kroner. Ifølge VG Nett er dette et stort tap for revyen. De er nemlig ikke forsikret, så pengene vil være tapt om de ikke kommer til rette.

Premieren på Fagerborgrevyen 2011 ble gjennomført som planlagt til tross for ranet. Vår anmelder mente at «Terningkast 6» sto til nettopp terningkast seks.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka