RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To pågrepet etter ran i Sogn

Sogndal (NTB): To menn ble søndag pågrepet etter at en mann i 50-årene ble truet og ranet på Kaupanger i Sogn natt til søndag.

Utstyrt med noe som så ut til å være et håndvåpen, skal to maskerte menn ha oppsøkt mannen hjemme ved 5-tiden søndag morgen. Han skal ha blitt bundet fast og blitt utsatt for slag og spark, men er ikke kommet til skade, ifølge operasjonsleder Per Rimmen i Sogn og Fjordane politidistrikt.

De to gjerningsmennene skal ha vært på jakt etter våpen, men Rimmen ville søndag ettermiddag ikke kommentere hva de to hadde fått med seg fra huset.

- Det er tatt beslag etter pågripelsen, men jeg vil ikke uttale meg om hva det er som er funnet. Begge de pågrepne er siktet for grovt ran, sier operasjonslederen til NTB.

Offeret kom seg løs og fikk ved 6.50-tiden ringt politiet. Etter hans forklaring og på bakgrunn av vitneobservasjoner, gikk væpnet politi til aksjon mot hus i Sogn klokka 10.20 om formiddagen. Pågripelsen av de to mistenkte gjerningsmennene gikk uten dramatikk.

- Det er to nordmenn som er kjent av politiet fra tidligere. De sitter i arresten i Sogndal og de vil bli avhørt så fort det klar seg gjøre. De har framsatt et ønske om hvilken forsvarer de ønsker, men så langt er ingen advokat oppnevnt, sa Rimmen til NTB ved 14-tiden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere