Gå til sidens hovedinnhold

To personer knivstukket i Oslo

Oslo (NTB): To personer er kjørt til Oslo universitetssykehus etter å ha blitt knivstukket på Torshov i Oslo mandag kveld. Ytterligere to behandles på legevakten. Politiet har pågrepet fire personer.

Knivstikkingen skjedde rundt klokken 19.30 i Vogts gate i Oslo, opplyser politiet. De fikk først beskjed om en slåsskamp og mulig legemsbeskadigelse i området utenfor et bingolokale og sendte en bevæpnet patrulje til stedet.

- Da politiet kom fram var det nesten ingen som var igjen på stedet. Kort tid etterpå fikk vi melding om en hendelse av samme karakter utenfor legevakta, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Status så langt er at to personer er alvorlig skadd. Det er usikkert om personene er stukket med kniv eller sabel, men alt tyder på knivstikking. To stykker blir også behandlet på legevakta for slagskader, opplyser Krokan til avisen.

Til TV 2 opplyser politiet at mye tyder på at det dreier seg om et internt oppgjør i det norske sigøynermiljøet. Alle de pågrepne er norske statsborgere. (©NTB)

Reklame

Best i test påskeegg 2021