RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
To personer omkom og tre ble skadet i en frontkollisjon mellom to biler på fylkesvei 18 i Lier i Buskerud sent lørdag kveld.
To personer omkom og tre ble skadet i en frontkollisjon mellom to biler på fylkesvei 18 i Lier i Buskerud sent lørdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB/scanpix)

To personer omkom i frontkollisjon

Sist oppdatert:
En mann og en kvinne i 80-årene omkom og tre andre ble skadd i en frontkollisjon mellom en varebil og en mindre personbil på fylkesvei 18 i Lier i Buskerud sent lørdag kveld.

Lier (NTB):Begge de omkomne er i 80-årene og kommer fra Lier, opplyser politiet søndag formiddag.

I alt fem personer var involvert i ulykken. Fire personer satt i den minste bilen, og i varebilen var det kun føreren. Han overlevde ulykken, og politiet har snakket med ham.

- Politiet fikk melding om ulykken rundt klokken 23.20. Da vi kom fram ble det raskt klart at dette var en alvorlig ulykke, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Ifølge Hunshamar kom trolig varebilen over i feil kjørefelt før ulykken. Årsaken til det er ikke kjent.

- De tre skadde, to kvinner og en mann, er innlagt på sykehuset i Drammen. To har moderate skader, mens en er lettere skadd, opplyser operasjonslederen.


Det var svært glatte veier i deler av østlandsområdet tidligere på dagen lørdag, men det var regn i lufta, varmegrader og ikke glatt på ulykkesstedet natt til søndag, ifølge NTBs fotograf på stedet.

Sammenstøtet har trolig vært kraftig, de to bilene ligger om lag 50 meter fra hverandre på veien. Den minste bilen har svært store skader og det ligger vrakdeler strødd utover et stort område.

Vegvesenets ulykkesgruppe gransket åstedet sammen med politiet natt til søndag.

Ulykken vil bli etterforsket ved Lier lensmannskontor. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere