RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To ran på 40 minutter

Sist oppdatert:
Politiet tror en ungdomsgjeng kan stå bak begge ranene.

(iBergen.no) Det første ranet skjedde lørdag kveld klokken 23.40.

To menn skal ha blitt overfalt av fem ungdommer ved Bystasjonen i Bergen sentrum. En av mennene klarte å komme seg unna og fikk tilkalt politiet.

- Da politiet kom til stedet viste det seg at mannen som ringte oss også hadde blitt ranet av ungdommene. Han var blitt frastjålet lommeboken og mobilen. Saken ble anmeldt, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Klokken 00.27 skjedde det igjen. En mann gikk langs Strømgaten i nærheten av første ranssted da han angivelig ble slått ned av tre menn.

- Politipatruljen var like i nærheten og kom raskt til stedet. Også denne gangen viste det seg at offeret var blitt ranet, sier Hilland.

Men denne gangen fikk patruljen også med et signalement på ransmennene fra offeret.

- Ved hjelp av signalementet kunne de pågripe tre menn, der den yngste er 18 år og de to andre er i begynnelsen av 20-årene. De sitter i arresten nå og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Hilland.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere