RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To savnet etter forlis i Nordsjøen

Sist oppdatert:
Tre personer var funnet og to var sent søndag kveld fremdeles savnet etter at en britisk fiskebåt gikk ned i den britiske delen av Nordsjøen tidligere på dagen.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge bidro med helikopter i søk etter de savnede. Båten skal ha gått ned 81 nautiske mil vest av Ekofiskfeltet. Fiskebåten heter Ocean Way og var hjemmehørende i Northumberland.

– Vi ble forespurt av engelsk redningstjeneste om vi kunne bistå med et ekstra helikopter som var stasjonert på Ekofiskfeltet fordi det var nærmest. Det avsluttet søket ved 22-tiden uten at noen flere var funnet, sier redningsleder Ben Vikøren ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB.

Helikopteret tilhører Philips Petroleum Company og er stasjonert på selskapets plattform Ekofisk. Etter å ha avsluttet sitt bidrag til letingen returnerte helikopteret til plattformen.

Mannskapet på fem besto av britiske og filippinske statsborgere. Tre av de fem som var om bord i båten, er funnet og fraktet til land. HRS har ikke hatt opplysninger om deres tilstand. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere