RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktede etter Arendal-drap løslates

Arendal (NTB): De to kvinnene som er siktet for medvirkning til drap på en 42 år gammel mann i Arendal i august, løslates fra varetekt mandag.

Politiadvokat Geir Magne Søfteland i Agder politidistrikt opplyser til Fædrelandsvennen at mistanken mot kvinnene er svekket.

- De vil bli løslatt i løpet av dagen. Siktelsen mot dem er foreløpig opprettholdt, men det kan ligge an til at den blir endre, sier Søfteland.

Kvinnene på 30 og 42 år ble pågrepet og siktet for medvirkning til drap kort tid etter at 42 år gamle Steinar Gjeruldsen ble funnet død i sitt eget hjem 10. august. To menn, som politiet mener sto bak selve drapet, ble også pågrepet og er siktet for drap.

Alle de siktede har vært varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker. Mennene, som er 40 og 47 år, vil bli fremstilt for forlenget fengsling mandag.

- Vi ber om fire nye uker med varetektsfengsling med brev-, besøks- og medieforbud. Samtidig ber vi om at de holdes i fullstendig isolasjon i to uker, sier Søfteland til Fædrelandsvennen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere