RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktet etter væpnet aksjon i Trondheim

Sist oppdatert:
Politiet leter etter en savnet person.

SISTE: Politiet bekrefter overfor NRK at to personer er siktet etter en leteaksjon i Trondheim.

Store politistyrker er satt inn i søket etter kvinne etter at det ble funnet blodspor i en leilighet i Trondheim i natt.

Væpnet politi leter torsdag morgen etter en kvinne i 40-årene som sist ble sett tidligere på natten i leiligheten hvor blodsporene er observert.

Har du et tips? Kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no

- Det er funnet blodspor i den leiligheten hun sist ble sett i tidligere i natt. Dette har medført at politiet ikke utelukker at en kriminell handling står bak forsvinningen, skriver politibetjent Lars Melvold i en pressemelding fra politiet i Sør-Trøndelag.

Etter at kvinnen ble meldt savnet klokken 06.58 er store ressurser satt inn i letingen. Også Trondheim Brann- og redningstjeneste bistår med søk i Nidelva. Politiet i Trondheim har etablert stab og har satt inn store ressurser i form av kriminaltekniske undersøkelser, søk med egne politiressurser og etterforskere. Deler av Kjøpmannsgata i Midtbyen er torsdag morgen stengt av. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere