RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktet for voldtekt i Trondheim

Sist oppdatert:
En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for voldtekt av en 19 år gammel kvinne i en leilighet i Trondheim natt til lørdag.

Også eieren av leiligheten, en 18 år gammel mann, er siktet i saken. De to siktede sitter i avhør søndag formiddag. Det vil tas stilling til varetektsfengsling mandag.

Politiet i Trondheim ble klokken 3.38 natt til søndag oppsøkt av en 19 år gammel kvinne som kom sammen med en venninne for å anmelde en voldtekt. Overgrepet skal ha skjedd innendørs i en leilighet på Heimdal.

– Politiet drar til adressen og der treffer vi den som vi mener er mistenkt. Også innehaveren av leiligheten er pågrepet, siktet for å ha vært til stede mens overgrepet skjedde, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NTB.

Politiet kjenner ikke til alle forhold rundt saken, eller hvordan de involverte kjenner hverandre.

Den 20-årige antatte gjerningsmannen ble søndag morgen undersøkt for tekniske spor. Samtidig var den unge kvinnen overført til voldtektsmottaket på St. Olavs hospital. Politiets krimteknikere har også undersøk leiligheten på Heimdal. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere