RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To skadd da mobil eksploderte

(Nokia)
Sist oppdatert:
Mobilen, en Nokia 3310, eksploderte i hånda på 59-åringen med voldsom kraft. Nå ligger to personer hardt skadet på sykehus i Thailand.

59 år gamle Somrid Engchuan fra Thailand pådro seg brudd i flere fingre og sår i magen etter eksplosjonen, skriver Aftonbladet med henvisning til den thailandske avisen Khaosod.

Mannen var på karaokeshow på et diskotek i Krabi da han fikk en telefon og gikk mot utgangen for å snakke i fred. Da eksploderte telefonen i hånda hans.

Også en person som jobber på diskoteket, Wasana Ladeua (25), ble hardt skadet da Nokia-telefonen, en 3310, eksploderte. Hun pådro seg splintskader, blødninger i luftrøret og bruddskader.

Nokia kjenner ennå ikke årsaken til eksplosjonen, men har gått ut med en advarsel mot å bruke piratbatterier.

- I alle tilfeller der telefoner har eksplodert, har det vist seg at det er piratbatterier som har forårsaket ulykken. Vi anbefaler konsekvent bruk av originale batterier, sier Marianne Holmlund i Nokia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere