*Nettavisen* Nyheter.

To skadd etter bygårdsbrann

To personer brakt til sykehus.

31.03.14 15:42
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Y3bQuylPm56n_GNpp-aapV5Bb6S15K2HVqA8gUNatMahaYjwZjOH5BnLICBfxxlv3Sxff6UW2wXQfY0KfpLZjY-nKCineKqfoPAojtOpmWoEEbWNFNOFNQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

OSLO (Nettavisen):

To personer fikk røykskader etter en kraftig boligbrann i Oslo, tidlig lørdag morgen. De to skadde er en mann på rundt 50 år, og en kvinne i slutten av 20-årene.

Det var rundt klokken 06 at begynte det å brenne i boligblokken i Dælenenggata like ved Carl Berners plass.

En hjørneleilighet i 3. etasje sto i full fyr, og Nettavisens reporter på stedet meldte at flammene sto ut av flere vinduet.

Brannvesenet kom til stedet med store mannskaper fra totalt åtte brannbiler, og politiet igangsatte evakuering av beboere fra blokka i det tettbebygde området.

Klikk på bildet for å forstørre.

Flammene stakk ut fra flere vinduer i leiligheten lørdag morgen. Foto: Magnus Blaker (Mediehuset Nettavisen)

- Situasjonsrapporten nå er at en person fra brannleiligheten og en fra leiligheten over er kjørt til Ullevål med røykskader, fortalte innsatsleder Tor Olav Heggem til Nettavisen.

De to ble innlagt på Ullevål sykehus. Sykehuset opplyser lørdag ettermiddag at mannen har moderate skader, mens kvinnen er lettere skadd.

Ved 6:45-tiden melder brannvesenet at de har slukket brannen, selv om det ennå er noe røykutvikling fra leiligheten.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Magnus Blaker (Mediehuset Nettavisen)


Flammene sto ut av boligblokken. Se video!


var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=GwwWWwi4PwcRQRIqaF1Puf0dDtsW3R12lsEa-7AIWh2JhwslXc7ZVPTlCJdoEROsAMjFRA9Ob2wf-KPQFtlJx8QMlTLJM_75yl3JgCEW-Lax74U5t-YEzO18goT6FO_l7ANKRoKYz5c&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.