RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To smell i morges

Sist oppdatert:
Veiene var såpeglatte. Politiet har registrert to alvorlige kollisjoner i morges.

(iBergen.no) Tre biler var i morges involvert i en kjedekollisjon på Alverflater. Veiene var såpeglatte, men nå varmer solen, og isen slipper taket, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand.

Glatte veier har ført med seg en kjedekollisjon på Alverflaten. Kjør forsiktig, advarer politiet.

Det var glatte kjøreforhold på bergensveiene i morgentimene. 0715 fikk politiet inn melding om en ulykke på Alverflaten. Én person er sendt til sykehus.

- Det var tre biler involvert. En mann er kjørt til en lokal legevakt. En annen er kjørt til Haukeland Universitetssykehus. Der er skadeomfanget uklart, sier Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt

Ulykken skyldes i følge Lyssand en såpeglatt veibane, noe som har medført trafikkaos på ulykkesstedet. Strøbiler har nå vært på stedet for å bedre forholdene, og det har vært omkjøring via Gamleveien.

Også i går ettermiddag var det en stygg trafikkulykke på Alverflaten, da en motorsykkel kolliderte med en personbil

Møvik

En 21 år gammel kvinne måtte behandles for lettere skader, etter at bilen hennes kjørte i en lysstolpe på Møvik på Sotra i morges. Politiet fikk melding om uhellet 05.20.

- Hun fikk sleng på bilen, og den kjørte inn i en lysstolpe liike ved gravplassen på Møvik, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere