RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To tenåringer pågrepet for drap på 32-åring

Sist oppdatert:
Solna (NTB) En jente på 15 år og en 18 år gammel kvinne år er pågrepet i forbindelse med drap på en 32 år gammel mann i Solna i Sverige. Mannen hadde gjort avtale om å treffe kvinnene via en sjekkeside

De to tenåringene er pågrepet sammen med mannlige venner som er litt eldre. Ifølge Aftonbladet var opplegget at kvinnene avtalte et møte med mannen. Men da han kom for å treffe dem, var det i stedet jentenes mannlige venner som dukket opp og ranet offeret.

Nå undersøker politiet om flere kan ha vært utsatt for samme opplegget. For noen dager siden skal en annen mann ha blitt mishandlet på samme måte som drapsofret, sier en kilde til avisen.

Den 32 år gamle mannen var forsvunnet i flere dager før venner begynte å lete og fant bilen hans forlatt med personlige eiendeler ved Frösunda i kommunen Solna et stykke nord for Stockholm. Han ble etter hvert funnet død av politiet 700 meter unna. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere