RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To til DeepOcean

Sist oppdatert:
Oljeserviceselskapet DeepOcean har fått på plass to større kontrakter.
I den første kontrakten er tildelt DeepOcean ASA og dets brasilianske partner Comphania Brasileira de Offshore (CBO) av det brasilianske statsoljeselskapet Petrobras.

Avtaleperioden for kontrakten er to år med oppstart i første kvartal neste år.I tillegg er det en opsjon til å forlenge kontrakten med ytterligere to år.

Kontraktsverdien for den faste perioden er omkring 50 millioner dollar.

Viktig kontrakt

DeepOcean får levert et nytt ROV og Survey fartøy fra Active Subsea på et bareboat charter neste år, som skal benyttes i kontrakten. Fartøyet blir utstyrt med en observasjons ROV og en arbeids ROV samt et team med ROV operatører, survey personell og ingeniører, som skal støtte Petrobras i dets dypvannsoperasjoner.

- Dette er en strategisk viktig kontrakt for DeepOcean. Involvering i Petrobras' undervannsvirksomhet tillater DeepOcean å ta del i mulighetene i denne betydelige dypvannsregionen, sier adm. direktør Kåre Johannes Lie i en kommentar.

Egypt

Videre har DeepOcean ASAs datterselskap CTC Marine Projects Ltd.mottatt en intensjonsavtale fra AGIBA Petroleum Company for et prosjekt med en kontraktsverdi på over 5 millioner britiske pund.

Arbeidet vil bli utført på AGIBAs West Ashrafi hydrokarbonanlegg i Egypt, og arbeidsomfanget omfatter installasjon av en 10 km. kraftkabel som forbinder offshore brønnhode med land, som en forlengelse av eksisterende rørinfrastruktur.

Det er forventet at installasjonen blir gjort i perioden november 2007 til januar 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere