Gå til sidens hovedinnhold

To til sykehus etter utforkjørsel

Bil med tre kjørte av veien.

Brannvesenet fikk klokken 21.30 melding om at en bil med tre personer i har kjørt av veien på Håkestadveien ved Snippen.

Redningsmannskaper kom raskt til stedet, men ifølge de første meldingene hadde de tre som var i bilen ha kommet seg ut. De tre er alle menn, og sjåføren av bilen er 33 år gammel, melder Østlands-Postens nettutgave op.no.

Ifølge Østlands-Postens journalist har bilen kjørt ut av veien på en forholdsvis rett strekning av veien, og den har gått rundt og havnet på siden. Bilen, en BMW personbil, har fått store skader, og ligger nå ute på et jorde, flere meter fra veibanen.

To av personene som var i bilen skal være skadet, men hvor alvorlig er foreløpig ikke kjent. Ingen skal imidlertid være livstruende skadet.

Ifølge redningsmannskapene på stedet har føreren av bilen ikke klart svingen rett før den rette strekningen, og bilen har kjørt ca 80 meter ut av veibanen. Bilen har trolig holdt høy fart da ulykken skjedde, noe også sjåføren av bilen har bekreftet overfor ØPs journalist.

To sykebiler, flere politibiler og brannvesen var på stedet. Politiet har tatt promilletest av føreren av bilen.

Denne artikkelen ble levert av Østland-Posten.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken