RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To treningskamper hjemme for VIF

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Nyåret kommer krypende, og allerede 3. januar møtes Vålerengas spillere for å starte oppkjøringen til 2008-sesongen. Den inneholder blant annet to treningskamper i Vallhall.

Vålerenga tar i mot Nybergsund i Vallhall fredag 8. februar. Tidspunktet er ikke fastsatt enda.

- Vi møter Nybergsund i noe vi kaller en returkamp. De slo oss ut i cupen i år, har akkurat rykket opp til Adeccoligaen og ønsket å møte oss i oppkjøringen. Vi synes det er morsomt å møte de som slo oss ut av cupen, så får vi prøve å slå de denne gangen, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Vålerenga kommer til å ha flest mulig kamper på gress før seriestarten 30. mars, men tar i mot byrivalene Lyn lørdag 16. februar, til årets andre og siste treningskamp i Vallhall. Heller ikke her er tidspunktet fastsatt enda.

- Det har blitt en slags vintertradisjon å møte Lyn i Vallhall de siste årene, og vi gjør også dette i år. Vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid denne lørdagen, i den siste sjansen til å se VIF hjemme før seriestarten, oppfordrer Aalbu.

I tillegg skal Vålerenga møte Stabæk på Nadderud helgen før seriestarten. Det var også meningen foran 2007-sesongen, men det ble avlyst grunnet lagenes møte i den andre serierunden.

- Stabæk er et godt lag, og historisk sett er det som regel godt gress på Nadderud tidlig. Derfor ønsker vi å møte de mandagen før seriestart, forklarer Aalbu.

Foran 2007-sesongen viste Vålerenga gryende form, og vant både La Manga Cup og flere treningskamper. Når det ble alvor uteble poengene.

- Martin Andresen har sagt at han ikke legger så mye vekt på resultatene i treningskampene. Vi skal spille inn et lag, formasjoner og se på de enkelte spillerne.

- Enkelt sagt betyr vinterresultatene lite om vi ikke presterer fra 30.mars. Derfor ønsker vi å prøve noe nytt foran denne sesongen, og heller snu litt på det, slik at vi er i toppform når sesongen starter, avslutter Aalbu med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere