*Nettavisen* Nyheter.

To ungdommer funnet døde i bil i Sogn og Fjordane

To savnede ungdommer ble fredag funnet døde i en bil som har vært savnet i Nordfjord, opplyser politiet i Sogn og Fjordane.

06.11.15 22:07

Politiet fant den savnede bilen i sjøen ved Røyrvikneset klokka 18.23, etter tips fra publikum.

Bilen, en blå Volkswagen Golf, tilhører to videregåendeelever fra området som forsvant onsdag kveld.

– Det er bilen til de to savnede ungdommene vi har funnet. Den lå på ni meters dyp med to omkomne i bilen. Den ble funnet etter tips fra publikum som hadde sett avskrapninger på en

– Vi antar at det er de savnede vi har med å gjøre, uten at vi kan si det 100 prosent sikkert, sier Gulliksen til NTB.

De omkomne er etter det NTB melder ikke identifisert ennå, men de savnedes familier er varslet om funnet.

Sist sett onsdag

Det er en gutt på 19 år og ei jente på 18 år som har vært savnet, de to skal ha vært kjærester. Begge er fra Florø og gikk på videregående skole på Vågsøy.

De to ble sist sett kjørende i en blå Golf på fylkesvei 618 mellom Selje og Vågsøy onsdag kveld. Fredag morgen ble de meldt savnet av skolen og senere på dagen av foreldrene.

– De går på hybelskole, så de har ikke daglig kontakt med foreldre. Derfor tok det tid før de ble meldt savnet, sier operasjonslederen.

Omfattende leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon langs strekningen, og et Sea King redningshelikopter, redningsskøyte, Røde Kors og politiet deltok i letingen.

Bilen er nå hentet opp av vannet, og de omkomne er kjørt vekk med begravelsesbyrå.

– De vil nok bli begjært obduksjon. Politiet holder på med åstedsundersøkelser og har invitert Statens vegvesen til å være med på disse, sier Gulliksen.

Måløy Vidaregåande skule kommer lørdag ifølge NRK til åpne dørene for medelever til de to ungdommene som fredag kveld etter alt å dømme ble funnet omkommet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.