RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To ungjenter ranet bank

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Bankansatte fikk seg litt av et sjokk da to ungjenter ranet en bank - og kom seg unna.

De to jentene, som ifølge vitneutsagn antas å være 12 og 14 år gamle, vandret inn i banken First National Bank i den amerikanske byen Cincinnati tirsdag ettermiddag.

Politiet sier den eldste jenta truet med at hun hadde et våpen. Deretter overleverte hun en lapp til en bankansatt med krav om å fylle en bag med penger. Den yngste jenta sto ved døren mens ranet pågikk, og ble dermed ikke fanget opp av overvåkingskameraet.

Fremmet ingen trusler
- Ranerne viftet verken med noen våpen eller fremmet noen verbale trusler, og ingen ble skadd, sier talsmann for politiet, Steve Barnett, ifølge Daily Mail.

Politiet opplyser at en bankansatt overleverte et ukjent pengebeløp til jentene, inkludert dollarsedler som kan spores opp.

Jentene flyktet fra åstedet gjennom en parkeringsplass, uten å bli fanget opp av sporhunder og helikoptre som søkte etter dem.

De to jentene skal fortsatt være på frifot, men vil bli siktet for bankran dersom de blir pågrepet.

-Aldri opplevd noe lignende
Talsmann for FBI, Michael Brooks, sier han aldri har opplevd et bankran hvor mindreårige har vært involvert i løpet av hans fem år i byen.

I 2008 ble 18.000 mindreårige i USA arrestert i forbindelse med kriminalitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere