RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To Vålerenga-spillere sendt til sykehus

Sist oppdatert:
Ble hentet i sykebil etter hodeskader.

Vålerengas juniorlag tapte tirsdag hele 1-7 mot Bodø/Glimt i Junior Elite-turneringa på Hamar. Et stygt resultat, men etter kampen var alle mest opptatt av hvordan det gikk med Andreas Lund og Jibril Bojang som begge ble sendt til sykehus med hodeskader.

- Begge fikk knær i hodet da de gikk i duell med Bodø/Glimt-spillere og ble kjørt til sykehuset med en gang. Jibril kommer tilbake til hotellet i kveld, mens Andreas blir liggende til observasjon litt til. Rapportene sier at det etter forholdene står bra til med dem, men de ute av spill for resten av turneringa, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Ni mann

Da Vålerenga-spillerne ble skadet hadde VIF-benken allerede gjort de fire byttene de har lov til, dermed måtte Vålerenga spille de siste 25 minuttene med ni mann.

- Vi ble slitne mot slutten med to mann mindre, og de siste tre målene kom nok som et resultat av det. Men det er ikke noen unnskyldning. Bodø/Glimt var bedre enn oss i de fleste av spillets faser i dag og vi kom aldri opp på det nivået vi veit vi har inne. Vi kan mye bedre og akter å bevise det i resten av turneringa.

- Vi stilte med et godt lag i dag som rett og slett hadde en dårlig dag. Når det er sagt så er det ikke tvil om at resultatet er stygt og både spillere og trenere er veldig klar over at dagens prestasjon ikke er Vålerenga verdig, fortsetter Mikkelsen.

Ble tatt på senga

I går tapte VIF-gutta 1-2 mot Haugesund.

- Da var vi best, men hadde marginene mot oss. I dag kan vi ikke skylde på det. Inngangen til kampen var klar, vi måtte vinne, men selv om vi følte oss godt forberedt på hvordan Bodø/Glimt spiller, tok de oss litt på senga. De spilte seg i perioder enkelt gjennom leddene våre og vi hang ikke helt med.

- De tok ledelsen tidlig og doblet like før pause. Likevel følte vi at vi hadde en sjanse til å ta dem. Det er ikke umulig å score tre mål i en omgang. Vi gikk på banen med høy tenning etter pause og reduserte til 1-2 nesten umiddelbart. Dessverre fikk en Glimt-spiller drømmetreff fra 35 meter like etter og økte til 3-1. Da de ikke lenge etter scoret sitt fjerde etter en dødball var det kjørt for oss.

NM er målet

I kveld skal sårene slikkes før troppen gjør seg klar til den siste gruppekampen mot SC Academy i morgen ettermiddag.

- Før turneringen trodde vi at vi var gode nok til å vinne JET. Hvis alle er på sitt beste er vi kanskje det, men det har vi definitivt ikke vært de to siste dagene. De to siste kampene her på Hamar ser vi nå på som en ren forberedelse til jr-NM som nå blir sesongens store mål. I tillegg ønsker vi selvfølgelig å representere Vålerenga-drakta på en bedre måte enn i dag, avslutter Vålerenga-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere