RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To varetektsfengslet etter drapet i Larvik

Sist oppdatert:
Larvik/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst og Frode Kvam): To menn i begynnelsen av 20-årene er i Tønsberg tingrett varetektsfengslet i fire uker. De er siktet for å ha drept en 35 år gammel mann på et motell i Larvik natt til mandag.

Den ene av mennene er fra Larvik. Han må tilbringe de to første ukene i full isolasjon, med brev- og besøkskontroll, samt medieforbud, avgjorde retten tirsdag ettermiddag. Den andre mannen er fra Sandefjord. Han er ilagt brev- og besøkskontroll i hele varetektsperioden på fire uker, og må sitte i full isolasjon og med medieforbud i to uker.

- Hun løslates i løpet av tirsdag kveld. Etter en totalvurdering har vi slått fast at vilkårene for fengsling ikke er oppfylt. Vi må gjøre etterforskningen ferdig før vi avgjør videre hva som skal skje med siktelsen, sier politiinspektør Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon til NTB.

Ytterligere to personer - en mann i 40-årene og en mann i 20-årene - ble tirsdag pågrepet og siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette.

- Når det gjelder de to sist pågrepne i saken, forbereder vi fengslingsmøte onsdag, sier Pedersen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere