RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To varetektsfengslet etter grov vold i Moss

Moss (NTB): En kvinne og en mann er varetektsfengslet i henholdsvis to og fire uker etter en grov voldsepisode i Moss fredag. Til sammen fire personer er siktet i saken.

Begge de fengslede er siktet for legemsbeskadigelse mot en mann i 30-årene og er ilagt brev- og besøksforbud. Ytterligere to personer er siktet i saken, men disse er ikke fengslet, skriver Moss Avis.

Den fengslede mannen er begynnelsen av 20-årene og en kjenning av politiet. Mannen er domfelt to ganger for grove ran og har i alt blitt domfelt fem ganger. I avhør har han innrømmet å ha slått til fornærmede, men hevder at dette har skjedd i selvforsvar, og nekter straffskyld for forholdet.

Den fengslede kvinnen er i slutten av tenårene og skal ikke være kjent for politiet tidligere. Heller ikke hun erkjenner straffskyld. Tvert imot hevder hun at hun prøvde å stoppe de voldelige handlingene fredag.

Fornærmede ble funnet hardt skadd og bevisstløs i leiligheten sin. Mannen er innlagt på Oslo universitetssykehus og ble søndag vekket fra kunstig koma for å gjennomgå en av flere nødvendige operasjoner. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere