RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To VIF-spillere mot Bosnia

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Norges landslag møter Bosnia til en viktig EM-kvalifiseringskamp i Sarajevo onsdag kveld. Med det norske flagget på brystet finner vi to VIF-spilleren, Jarl André Storbæk på høyreback og Christian Grindheim på midtbanen.

Som ventet har Åge Hareide valgt å gå ut i en 4-3-3 formasjon, som Norge har hatt god suksess med den siste tiden. Forventet var det nok også at Jarl André Storbæk ville starte på høyrebacken, en posisjon han har gjort til sin på landslaget i det siste.

Christian Grindheim har vært litt ut og inn av det norske landslaget det siste året, men i skadefraværet til Starts duo Fredrik Strømstad og Kristoffer Hæstad er plassen VIF-kapteinens.

Norge må nok ha med seg poeng fra Bosnia om drømmen om EM-sluttspillet neste sommer skal leve videre. Da kan Norge avgjøre selv i hjemmekampen mot Tyrkia og bortekampen mot Malta i november. Tyrkia tar i mot Hellas i kveld, og avgir de poeng der, vil alt ligge i Norges hender.

Norges lag: Håkon Opdal - Jarl André Storbæk, Erik Hagen, Brede P. Hangeland, John Arne Riise - Bjørn Helge Riise, Martin Andresen, Christian Grindheim - Jan Gunnar Solli, Thorstein Helstad, Morten Gamst Pedersen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere