*Nettavisen* Nyheter.

To voldtekter i Oslo

Oslo (NTB): To kvinner ble voldtatt i Oslo natt til søndag og søndag morgen. Begge de antatte gjerningsmennene er pågrepet.

18.11.12 19:06

- Det er ikke tatt noen beslutning om fremstilling for varetektsfengsling, men ingen av mennene er løslatt, opplyser Ole Petter Jacobsen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.

Den videre etterforskningen av voldtektene ble søndag ettermiddag overført til Seksjon for volds- og seksualforbrytelser.

Den første voldtekten skjedde da en kvinne i begynnelsen av 20-åra skulle låse seg inn i oppgangen i Ruseløkkveien i Oslo sentrum i 3-tiden natt til søndag. I bakgården ble hun overfalt av en mann da hun skulle taste inn koden på låsen, melder NRK.

- Hun ble lagt i bakken og voldtatt av gjerningsmannen i bakgården. En mann som gikk forbi i gaten oppfatter situasjonen. Han ser at hun ligger på bakken med gjerningsmannen over seg, sier vaktleder Øyvind Torgersen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.

Torgersen forteller at gjerningsmannen forsøkte å løpe fra stedet da han forsto at han var blitt oppdaget, men vitnet løp etter og klarte å stanse mannen. Flere andre personer hjalp til med å holde den 40 år gamle mannen fast til politiet kom til stedet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.