RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toåring angrepet av tiur

Foto: Helge Hansen, Scanpix
Sist oppdatert:
Inne på gårdstunet i Karasjok kom tiuren seilende mot Niklas (20 mnd). Pappa Eivind Måsø var øyenvitne til hendelsen.

- Vi var akkurat kommet hjem fra barnehagen. Plutselig kom den angripende fuglen seilende inn med åpne klør. Heldigvis gikk søsteren til Niklas ut og hun sto i døråpningen da fuglen kom. Det skremte den nok fra å ta tak i gutten, slår pappa Eivind Måsø fast overfor Finnmark Dagblad.

Niklas begynte umiddelbart å skrike etter hendelsen, men pappa Måsø er ikke sikker på om tiuren var i kontakt med gutten.

- Det hele skjedde så fort. Jeg vet ikke om det var fysisk kontakt. Fuglen var i alle fall bare få centimeter over hodet på Niklas. Jeg bare ropte ut. Få Niklas inn! Niklas var selvfølgelig helt vettskremt og begynte å gråte. Han bare pekte på fuglen og sa «oioioi». Det var en nifs episode, sier Måsø til avisa.

Niklas hadde en stor, svart og hvit skinnlue på hodet da fuglen kom inn over gårdstunet. Tiuren kan være farlig hvis den angriper, den veier mellom fire og fem kilo og selv en voksen person kan få skader .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere