RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (AP)

Toåring har 50 nåler i magen

Sist oppdatert:
Trolig utsatt for svart magi.

Da den to år gamle brasilianske gutten klaget over magesmerter tok en slektning ham med til sykehus i Ibotirama. Der fant legene ut at gutten i prinsippet var en levende voodoodukke.

I kroppen hadde guttungen 50 synåler, enkelte av dem fem centimeter lange. Legene tror at nålene har kommet inn i guttens kroppe ved at de rett og slett er blitt trykket inn gjennom huden, melder AP.

Ritualer
Politiet har satt i verk en etterforskning, og mistenker at gutten er blitt utsatt for ritualer innen svart magi. Nålene ble funnet overalt i guttens kropp, både i magen, ryggen og i beina.

Nålene hadde punktert guttens venstre lunge. På grunn av de alvorlige skadene ble gutten overført til et større sykehus i Barreiras.

Guttens mor, Marma Souza Santos, sier til politiet at hun ikke vet hvem som har brukt gutten som nålepute, men en eldre slektning passer ofte gutten når moren jobber.

Mistenkelige gjenstander
Guttens far, Gessivaldo Alves, sier til avisen A Tarde at han tror gutten er utsatt for svartekunster. Han hevder å ha funnet mistenkelige gjenstander i hjemmet til guttens mor og stefar.

Guttens stefar ble pågrepet onsdag, og skal ifølge Globo TV ha tilstått at han stakk nålene i gutten sammen med to ikke identifiserte kvinner.

- Det er en rar situasjon. Det kan være drapsforsøk, grov vold eller en form for hevn. Vi kan ikke utelukke noe på dette tidspunktet, sier politisjef Fernandes Santana.

Må vente på operasjon
Legen Luiz Cesar Soltoski forteller til AP at kirurgene håper å kunne fjerne de fleste nålene fra kroppen til gutten, men fordi noen sitter i lungene, må de vente til gutten puster bedre selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere