RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toåring i Moss ble forsøkt kvalt

Moss (NTB): Politiet opplyser at den to år gamle gutten som sist fredag ble forsøkt drept av sin egen mor, ble forsøkt kvalt. Politiet i Moss gjennomfører tirsdag flere avhør i saken.

- Østfold politidistrikt fortsetter i dag etterforskningsarbeidet etter at en to år gammel gutt ble utsatt for kvelningsforsøk i en leilighet i nordre bydel i Moss ved 21-tiden fredag 14. juni, opplyser politiadvokat Jon Granrud tirsdag formiddag.

Politiet er fortsatt tilbakeholdne med å gi detaljert informasjon i saken. Politiet har foreløpig siktet barnets mor for forsøk på forsettlig drap. Kvinnen, som er i begynnelsen av 20-årene, ble i Moss tingrett mandag ettermiddag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll.

Politiet ønsker ikke å opplyse om hva siktede har forklart eller andre detaljer rundt hendelsesforløpet, annet enn at gutten ble utsatt for det politiet betegner som et drapsforsøk ved kvelning.

- Etter det politiet vet tirsdag morgen skal den to år gamle gutten tilsynelatende være i god form. Barnet er nå under barnevernets omsorg, opplyser politiadvokaten.

Blant personene som tirsdag skal avhøres, er helsepersonell som tok hånd om gutten fredag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere