*Nettavisen* Nyheter.

Togtrafikken forbi Skøyen i gang igjen

Søndag ettermiddag var det en kort stans i togtrafikken forbi Skøyen stasjon i Oslo, men linjen kunne raskt åpnes for gjennomgående trafikk igjen.

20.04.14 16:21

– Det er en del tog som har Skøyen som endestasjon, og disse snur ved Bestum. Den muligheten har vi ikke nå, så en del tog til og fra Skøyen snur på Oslo S isteden. Det gjelder blant annet lokaltog fra Ski og Mysen, forklarer pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB.

Skøyen stasjon kunne forholdsvis raskt åpnes igjen for gjennomgående trafikk, men Korslund sier det er en del forsinkelser og at disse vil forplante seg utover søndag.

– Anbefalingen vår er som alltid i slike situasjoner, og det er at folk sjekker med NSB og med Flytoget for å få informasjon om sine avganger.

Første påskedag er etter hvert blitt en stor hjemreisedag for påsketuristene, også for dem som tar tog. Korslund er derfor glad for at feilen ble funnet og rettet raskt.

Også skjærtorsdag sørget en jordfeil ved Skøyen for full stans for tog vestover fra Oslo. Da var det færre avganger og færre passasjerer som ble berørt (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag