RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
JORDAN: Ikke en rynke, hovne lepper og glitter både på fingre, telefon og hår. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Katie Price skal ut i jungelen.
JORDAN: Ikke en rynke, hovne lepper og glitter både på fingre, telefon og hår. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Katie Price skal ut i jungelen. Foto: Splash/All Over

Tok hun for mye botox?

Katie Price har glattet ut huden og puffet opp leppene for sitt nye realityshow.

(SIDE2:) Katie Price, eller Jordan, har ingenting imot at fotografene følger henne overalt. Heller ikke til skjønnhetsklinikken i Los Angeles.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Møtte eksmannen
Price skal delta i en runde av «I'm A Celebrity, Get Me Outta Here»-serien. Det er forøvrig andre gang Price er med på serien. Det var gjennom den første deltakelsen at hun møtte sin nå eksmann, Peter André.

André var forøvrig tilbudt programlederoppgaver i denne omgangen, men skal ha takket nei da han skjønte at ekskona skulle være en av deltakerne. Etter opprivende offentlig krangling i media, gjennomførte de en rask skilsmisse nylig.

- Hver tredje måned
I Christian Loubotin-sko gjorde Jordan ingen hemmelighet av at hun har pyntet på utseendet for TV-serien som skal tas opp i Australia. Hun snakket også om det på Chelsea Lately Show.

- Jeg kommer alltid hit for å pynte på utseendet. Jeg elsker det. Jeg fikk puppene mine her også, fortalte Price. Hun fortalte at hun flyr til Los Angeles hver tredje måned for å fikse på utseendet, enten det er botox eller håret.

Ifølge The Daily Mail har Price brukt 43.000 pund på kosmetisk kirurgi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere