RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok Ingunn kyrne?

Sist oppdatert:
Hemmelige konspirasjoner i høyet, kyr som blir borte og taktiske førstekjempevalg. Alliansene vokser seg sterkere for hver dag på «Farmen».

(SIDE2:) Etter en diskusjon rundt morgenbordet i onsdagens episode, om hvem som skal måke kumøkka om morgenen, er det klart at denne ukes storbonde heller ikke får det lett. Amin som selv tok på seg morgenrunden blant dyra da han var storbonde, har sett seg kraftig lei på at Unni mener dette er melkerens jobb.

- Jeg synes det er ræva at en storbonde slumser rundt og ikke gjør en dritt. Skal hun liksom være den som legger seg tidligst og står opp seinest? Da er jo halve poenget med storbonden borte, tordnet 20-åringen etter at frokosten var ferdig.

- Da har du veto and that’s it. Da er du kongen. Det er ikke demokrati det er mer diktatur.

Trøblete trekløver
Storbonden selv tar det hele derimot med stor ro.

- At Hugo og Amin ikke er særlig fornøyde har de kanskje forårsaka selv. Jeg har vært ganske direkte i tilbakemeldingene på at jeg ikke synes de var gode som storbønder, men jeg håper det kan bistå med å få ukesoppdraget i havn, sa Unni i episoden.

(artikkelen fortsetter nedenfor)

- Det er jo et trekløver vi ikke har bruk for eller som prøver å stikke kjepper i hjulene for oss, og det er Hugo, Amin og Ingunn, sier Unnis sønn Torkel, og tegner dermed opp to allianser som står rimelig steilt mot hverandre.

Les mer:Sabotasje på Farmen

Konspirasjon i høyet
Ingunn og Amin trekker seg senere stille tilbake til låven for å legge en strategi.

- Jeg har lyst å finne på noe sprell, slik at jeg kan le litt godt, innrømmer Ingunn som forrige uke stjal karven og dermed saboterte ukesoppdraget og kostet Amin en finalekniv. Både han og Hugo, som Ingunn nominerte som førstekjempe, har tydeligvis tilgitt den smarte frøkna.

Les mer:Løgn, bedrag og død

- Hvis jeg først skal være med på noe faenskap så vil jeg gjøre det såpass bra at det schvunger herfra til Bergen og tilbake igjen, sier Amin med dårlig skjult skadefryd.

- Kan ikke vi finne på et eller annet slik at vi kan legge skylda på Monsen? Kuene kunne stikke litt hyppig av. Det er helt uskyldig moro. Alt du trenger er å åpne en liten dør. Det er fort gjort og kan sprite opp min kveld i hvert fall.

Ku-krise
Og litt senere på kvelden er jammen kuene borte. Var det Ingunn og Amin, eller kom Monsen dem i forkjøpet?

Om det var Ingunn som sto bak, kan det hende hun dro spøken litt langt for sin egen del. Unni er nemlig inne på tanken om at det kan være noen andre deltakere som står bak, og hun nominerer Ingunn som førstekjempe, som første jente i årets sesong.

Hvordan hadde du gjort det i en tvekamp? Overlever du en Farmen-tvekamp?

Se førstekjempevalget her:

218246

Se hele programmet på Sumo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere