RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok med datteren på visning

Foto: Camilla Flaatten (Side2)
Sist oppdatert:
Tidlig motedebut for Maria Skappels datter.

Frogner(Side2): Maria Skappel (23) hadde tatt med datteren, Sophia, da hun onsdag formiddag overvar visningen til Tina Steffenakk Hermansen. Designeren har gjort suksess med sitt klesmerke TSH, og Skappel hadde i likhet med en rekke kjendiser og andre moteinspirerte funnet veien til Hermansens nye butikk som har offisiell åpning torsdag.

- Det går greit å ta henne med på sånne små visninger, da kan hun være på bakrommet. Men jeg tar henne ikke med på de store, det blir for mye, sier Skappel til Side2, og titter ned på datteren som ligger godt innpakket i bagen.

Les mer om visningen her: Lekent og sexy fra TSH

- Bare snill
Skappel vil ikke at vi tar bilder av babyen, men forteller villig om livet som småbarnsmor.

- Det går kjempefint, hun er bare snill. Hun sover gjennom hele natten, så det er bra, sier hun og smiler.

Byttet ut samboeren
I går var både Skappel og samboeren Andreas Holzweiler til stede i Oslo Kongressenter da Oslo Fashion Week (OFW) inviterte til offisiell åpning.

Les hele saken: - Deilig å være ute

I dag hadde Skappel byttet ut samboeren med datteren, og det er liten tvil om at hun var glad for å ha det lille nurket med seg.

- Hun er en «big boned girl». Da hun ble født veide hun 3800 gram, men når jeg veide henne i dag var hun litt over 5400 gram - så det er en kjempestor jente, forteller hun stolt.

Svært sprek
Skappel ser uforskammet sprek ut til å ha født for kun seks uker siden, og selv i pressekaoset etter visningen er hun behagelig avslappet.

- Hun (datteren red.anm.) begynner å bli litt utålmodig, så nå må jeg gå før hun begynner å skrike, sier Skappel og bærer Sophia ut i Oslo-kulden.

Side2 er til stede på Oslo Fashion Week og holder deg oppdatert på alt som skjer!
Norges nye motehåp
- Ja, vi har noe på gang
Hollywoodfavoritter vant Nåløyet
- Deilig å være ute

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere