Tok med svigermor på bryllupsreise

Foto: (Illustrasjonsfoto: Thinkstock)

Hvor lenge tror du kona holdt ut i ekteskapet? Her er noen ville skilsmissehistorier.

(SIDE2:) Under vielsen lover man at man skal holde sammen i gode og onde dager. Men i mange tilfeller ender det ikke sånn.

Her er noen som muligens kan slite med å finne en ny partner:

550 katter
En israelsk mann har nylig bedt om skilsmisse etter at kona adopterte 550 katter. Kattene blokkerte ofte døra til badet, de gjorde kjøkkenet møkkete og de stjal maten hans. Da kona fikk valget mellom ektemannen og kattene, valgte hun sistnevnte.

Fælt krav
Det er ille nok å be om å få tilbake gaver man har gitt når forholdet tar slutt. Da Richard Batista skilte seg fra kona i 2005, krevde han å få tilbake nyren han donerte til henne i 2001. Paret har tre barn sammen, og forholdet tok slutt da han avslørte at hun hadde vært utro.

Foto: MSNBC

Delte huset
Moeun Sarim ville heller ikke være nådig da paret fordelte sine gjenstander i 2008. Med hjelp av familien, sagde han huset deres i to og tok med seg sin del til foreldrenes eiendom. Kona skal visstnok ha blitt boende i sin halvpart.

Tur med svigermor
At italienske gutter er glade i mødrene sine, er en kjent sak. Men denne unge mannen var kanskje litt for glad i henne? Han tok nemlig med seg moren sin på bryllupsreisen til Frankrike i januar i år. Han fortalte ikke kona om dette på forhånd, så hun ble naturlig nok forbauset da svigermoren dukket opp på flyplassen. Ikke overraskende ba kona om skilsmisse da de kom hjem tre uker senere.

Løy om alderen
Løgn er aldri bra i forholdet, og noen ting bør man definitivt være ærlig om overfor partneren. Alder er en av de tingene. Den kinesiske kvinnen Luo fortalte kjæresten sin at hun var 24 år gammel før de giftet seg, mens hun egentlig var 30. Ti år senere kom løgnen fram, og mannen ba om skilsmisse.

Avslørt av fuglen
Da det kinesiske parets fugl begynte å si ting som «skilsmisse», «jeg elsker deg» og «vær tålmodig», ante kona ugler i mosen. Hun forsto snart at mannen hadde vært utro og at fuglen hadde sladret på ham. Hun ba straks om skilsmisse.

Kilde: Huffington Post

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.