RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok seg inn hos eksen med øks

Sist oppdatert:
En mann med øks forskanset seg i et bolighus hvor hans ekskjæreste bor.

- En person har tatt seg inn i et hus i Horten sentrum, hvor hans ekskjæreste bor. Ifølge vitner hadde mannen øks. Politiet er på stedet og forsøker å opprette kontakt med mannen. Det er uvisst om det er flere personer i huset, opplyste Vestfold politidistrikt onsdag formiddag.

Det var snakk om en mann i 40-årene som hadde brutt seg inn boligen, men ved 13-tiden ble mannen pågrepet.

- Vestfold politidistrikt pågrep kl. 13.00 i dag en person i 40-årene som tidligere på dagen hadde brutt seg inn i en bolig i Horten og fremsatt trusler. Mannen hadde besøksforbud overfor en kvinne som bodde i huset og politiet oppfattet situasjonen som en gisselsituasjon og hadde derfor bedt om bistand fra beredskapstroppen. Ingen ble fysisk skadet under pågripelsen, opplyser politiet.

Politiet opplyste før pågripelsen at mannen har en relasjon til noen av beboerne og at de antok at det lå en familiekonflikt bak forholdet.

Mannen er tidligere kjent for politiet. Meldingen om hendelsen i Horten sentrum kom inn til politiet klokken 10.20.

Av hensyn til sikkerheten ønsket ikke politiet i startfasen av aksjonen å gå ut med nøyaktig hvor politiaksjonen fant sted

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere