*Nettavisen* Nyheter.

Tokio Hotel til Norge

De som digger disse tyske punkrockerne bør lese dette.

23.10.09 15:47

(BIIPMAG): Her er en gladnyhet til den norske fansen som ble skuffet da den tyske gruppa Tokio Hotel avlyste konserten i fjor: Nå står Norge igjen på turnélisten til gutta.

Til Norge
Tokio Hotel, som består av tvillingene Bill og Tom Kaulitz (20), Gustav Schäfer (21) og Georg Listing (22), skal etter planen spille på Valhall Arena 3.mars 2010. Billettsalget til den kommende konserten starter mandag 26. oktober klokka 9.

LES OGSÅ: «Tokio Hotel»-trommis slått ned

Avlyste sist gang
Gutta i den tyske suksessgruppa skulle ha spilt i Oslo Spektrum i april i fjor, men avlyste i siste liten. Konserten, som ble utsolgt på kun få timer, ble kansellert fordi vokalist Bill fikk problemer med stemmebåndet.

Fansen som ble skuffet den gang får dermed en ny mulighet til å se Tokio Hotel live når de igjen ankommer Norge til våren.

LES OGSÅ: Kjent gitarist politianmeldt

Klikk på bildet for å forstørre.

LES OGSÅ: Tokio Hotel elsker...

Nytt album
Det tyske bandet er for tiden aktuelle med tredjealbumet «Humanoid», som finnes både i engelsk og tysk utgave. Gutta forteller at de prøvde å ignorere det store presset som lå på dem i forkant av albumutgivelsen:

- Vi spilte inn masse i en liten landsby der vi hadde et studio. Det er i nærheten av Hamburg så det er et ordentlig rolig sted. Det var veldig viktig, forteller vokalist Bill Kaulitz og legger til:

- Jeg synes det tredje albumet er det vanskeligste. Alle snakker om det så vi er veldig takknemlige for at fansen liker det og ja, jeg tror vi dro til studio og skrev og ignorerte presset og alt annet. Det var veldig viktig at vi hadde god tid og ingen deadline, sier han ifølge MTV.

Den første singelen fra den nye plata heter «Automatic». Se videoen her:

HTML EMBED

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.