*Nettavisen* Nyheter.

Tolk undertøyet hennes

Vis meg ditt undertøy, og jeg skal si deg hvem du er. Her er listen over undertøyets betydning.

14.01.07 10:25

(SIDE2): En jentes undertøy avgjør ikke bare hennes sex-appeal – det sier også mye om hennes personlighet og sengeferdigheter.

Enten du er en jente som er nysgjerrig på hvorfor du alltid går for de komfortable bomullstrusene eller sexy stay-ups og hofteholdere, eller en gutt som sliter med å kjøpe riktig undertøy i gave til kjæresten, kan listen nedenfor være svært nyttig.

De to sex-ekspertene og forfatterne Ian Kerner og Elycia Rubin avslører undertøyets hemmelige betydning:

1. Bomullstruser
Han sier: Dette er definitivt ingen feminin jente. Likevel er hun lunefull og selvsikker, og setter pris på en fyr som er like tvers gjennom ærlig som henne.

Hun sier: Denne jenta er avslappet og søt. Typisk nabojente som trives med seg selv, og som snakker rett fra leveren. En egenskap mange menn liker.

2. Sort silkenattkjole
Han sier: Jenta kan se uskyldig ut, men det er hun langt ifra. Hun er en stor flørt. Møter du en slik kvinne, pass på å gå rolig frem. Forspill er svært viktig for henne – hun foretrekker å elske framfor å ha sex og å få masse oppmerksomhet og dype samtaler etterpå.

Hun sier: denne jenta er svært feminin og liker å vifte med øyevippene og lage trutmunn. Hun er en proff i å manipulere menn. Hun kan være en skikkelig ertete, men alltid på en god måte.

3. Matchende BH, strømper og hofteholder
Han sier: Hun elsker å gjøre folk glad. På soverommet gjør hun alt for å tilfredsstille en mann. Det gir henne et kick å gi deg bakoversveis.

Hun sier: Gudinnen som kler seg i dette er hundre prosent kvinne. Hun tar seg alltid tid til å se og føle seg bra. Hun tar på leppestift før sengekosen og rett etter at hun står opp – hun vil være forberedt på alt¿

4. Lang nattkjole
Han sier: Damen er den ultimate romantiker. Hun ønsker å være hodestups forelsket. Holdningen hennes til livet er: Tilfredsstill meg, forfør meg, og behandle meg som damen jeg er.

Hun sier: Dette er en gammel Hollywood-glamourjente som ser ut som de gamle skjønnhetene. Hun forventer å bli behandlet som en kvinne. Om hun kunne bruke hele dagen på å lene seg tilbake i silkenattkjolen, drikke rosa champagne og høre på gammel musikk, er hun i himmelen!

5. Korsett og g-streng
Han sier: Denne jenta elsker rollespill, og å enten ta kontrollen eller underkaste seg mannen. Hun elsker alle sidene av livet, og har en vill, eventyrlysten personlighet som elsker nye opplevelser.

Hun sier: Jenta fantaserer om å være en lidenskapelig prostituert. Hun er villig til å ta sjanser og å leve på kanten, og forventer at partneren gjør det samme.

6. Komfortabel, men sexy pyjamas
Han sier: Hun foretrekker dyp intimitet fremfor vill, tilfeldig sex. I et forhold foretrekker hun å kose og spoone (ligge med partneren som en skje) fremfor å rive av seg klærne og sette i gang. Hun lever for å kose!

Hun sier: Hun elsker klassikerne – en god bok, en sterk espresso, og en varm hund ved føttene. Hun er oppmerksom på hennes feminine side, men viser den bare enkelte mennesker. Når hun lar deg komme innpå henne vet du at dette er unikt og kun for dine øyne.

(Kilde: Happenmagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.