RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tolv års fengsel for å ha satt fyr på ekskona

Sist oppdatert:
En 48 år gammel mann er i Kristiansand  tingrett dømt til tolv års fengsel for å ha satt fyr på ekskona i en hytte på Evje i Aust-Agder i fjor sommer.

Mannen helte ifølge dommen bensin over ekskona inne i hytta og tente på. Kvinnen fikk livstruende brannskader som dekket 75 prosent av kroppen etter hendelsen, melder NRK.

I retten fortalte kvinnen at hun våknet av at mannen holdt på med å helle væske utover i rommet der hun lå og sov. Kvinnen forklarte at hun reiste seg og gikk mot døren, men at mannen dyttet henne inn på soverommet igjen og tente på med en lighter. Hun kom seg ut av hytta og løp ned til et vann like ved, men flammene gjorde likevel stor skade på kroppen hennes.

Parets felles døtre på 12 og 15 år lå og sov i hytta da 48-åringen satte fyr på kvinnen. I tillegg til fengselsstraffen dømte tingretten mannen til å betale 800.000 kroner i erstatning til kona og barna. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere