RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tolv etterforskere fast på trippeldrapet i Årdal

Årdal (NTB): En fast gruppe på elleve-tolv etterforskere skal utelukkende jobbe med trippeldrapet i Årdal til saken forhåpentlig er oppklart.

Etterforskningsgruppen ble formelt nedsatt mandag og startet umiddelbart arbeidet med å innhente og systematisere opplysninger og beviser i trippeldrapssaken, ifølge regionlensmann Åge Løseth i Sogndal. Han opplyser til NTB at gruppen skal jobbe med saken «så lenge det behov for det».

- Gruppen startet sitt arbeid i dag, og vi må være tilbakeholdne med opplysninger om saken i denne tidlige fasen av arbeidet, sier Løseth til NTB.

I tillegg til resultatet av de tekniske undersøkelsene Kripos gjorde på åstedet, obduksjonsrapporten og vitneavhør - får politiet i Sogn og Fjordane støtte av Kripos også til den taktiske delen av etterforskningen. Det er så langt avhørt over 60 vitner i saken, men inntil den antatte gjerningsmannen er avhørt, verken vil eller kan politiet gi en detaljert beskrivelse av hva som skjedde om bord i Valdresekspressen kvelden da drapene skjedde.

30-åringens forsvarer, advokat Fredrik Verling, opplyser at den sørsudanske mannen ikke var i stand til å la seg avhøre mandag. 30-åringen nekter straffskyld og har anket Bergen tingretts beslutning om varetektsfengsling i fire uker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere