RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Brannfolk kjemper mot flammene etter bygningskollapsen i East Village i New York torsdag. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix
Brannfolk kjemper mot flammene etter bygningskollapsen i East Village i New York torsdag. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix Foto: Mike Segar

Tolv skadd i bygningskollaps i New York

Minst tolv personer ble skadd da en femetasjes bygning kollapset på Manhattan i New York etter det som trolig var en gasseksplosjon.

Eksplosjonen skjedde torsdag på 2nd Avenue i nabolaget East Village, mellom 7th Street og St. Marks Place.

Ifølge CBS News kan det være snakk om en gasseksplosjon i en sushirestaurant. Kanalen melder at tilstanden er alvorlig for fire av de skadde.

Brannvesenet har bekreftet at tilstanden er kritisk for tre av de skadde.

En politikilde sier til CNN at det kan være folk innesperret i bygningen, men det er ikke bekreftet.

Den fem etasjer høye bygården har næringslokaler på bakkeplan og leiligheter i de øvrige etasjene. Bilder viste at flammene sto ut fra bygningen og at tykk svart røyk steg mot himmelen. Også nabobygningen sto i brann torsdag ettermiddag.

Flere enn 250 brannfolk ble sendt til stedet, sier en talsmann for brannvesenet.

For omtrent ett år siden omkom åtte personer da en gasseksplosjon førte til at to bygninger kollapset i Harlem nord på Manhattan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere