RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Tom Boonen står over Paris-Roubaix

Sist oppdatert:
Klassikerspesialisten hardt kvestet av velt.

Etter 19 kilometer av Flandern rundt deiset Tom Boonen, Omega Pharma Quick-Step, i bakken.

Den belgiske klassikerhelten måtte bryte rittet, og ble kjørt til sykehus.

Selv om røntgenbildene ikke viste noen brudd, blir det ingen Paris-Roubaix på Boonen, som skadet hoften og venstrearmen i fallet.

- Jeg har ikke noe valg, smertene er for store. Det er vondt å ikke starte et løp som Paris-Roubaix, men jeg kan virkelig ikke sykle. Jeg må være forsiktig med kroppen, for albuen og hoften er virkelig smertefulle, sier Tom Boonen i en pressemelding.

Tom Boonen har ikke prestert på samme nivå som i 2012, da han vant både Flandern rundt og Paris-Roubaix. Men var uansett blant toppfavorittene før årets ”Ronde”.

- Jeg syklet på den ene siden av hovedfeltet da jeg plutselig traff et plastskilt. Med en gang klarte jeg ikke å puste, og da jeg så et dypt kutt på høyre kne, skjønte jeg at løpet var over. 2013 er virkelig ikke mitt år, konkluderer Boonen, som tidligere i sesongen nesten måtte amputere armen etter en skade.

Les også: Tom Boonen kunne mistet armen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere