Gå til sidens hovedinnhold

Tom Cruise miltbrann-truet

En person truet med å angripe kontorbygningen hvor Tom Cruise og Salma Hayek holder til med miltbrannviruset.

(YEYE): Både Tom Cruise og Salma Hayek har kontorplass i Los Angeles-bygningen MGM Tower. Denne uken kunne de blitt utsatt for et miltbrannvirus på jobb.

Tom Cruise og Salma Hayek
For andre gang denne uken, har Los Angeles bygningen MGM Tower, fått anonyme trusler. Kontorbygningen huser blant annet Tom Cruise og Salma Hayeks produksjonsfirmaer.

Dødelig virus
Ifølge Eonline! ble det sendt ut en varsel til alle leieboerne av bygningen om en anonym telefontrussel. Den anonyme skal ha ringt inn og fortalt at et dødelig virus hadde blitt gjemt inn i bygningens ventilasjonsanlegg i 20. etasje.

Ennå uklart
Tom Cruises United Artists studio ligger i 11. etasje og Hayeks Ventanarosa produksjonsfirma har lokalene i annen etasje. Men det har ennå ikke blitt avklart om noen av stjernene var i bygningen den dagen trusselen fant sted.

Streng sikkerhet
En etterforskning av ventilasjonsanlegget slo fast at det fantes ingen tegn etter et miltbrannvirus, skriver nettstedet. Likevel tas det ingen sjanser når det gjelder sikkerheten. Luften utenfra har blitt blokkert fra å komme inn i bygningen og det settes strengere sikkerhet ved varme- og luftanlegget, for at ingen skal kunne komme i nærheten av det.

Bombetrussel
Flere firmaer har ytterlig fått en liste over symptomer som tyder på miltbrann. Forrige tirsdag fikk bygningen sin første trussel ingen virustrussel, men en bombetrussel. Etter en politiundersøkelse viste det seg at det var falsk alarm.

Siste fra Yeye: gå til forsiden her

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto