RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tom Stiansen på hemmelig opptak

Foto: TVNorge
Sist oppdatert:
Årets «71º Nord»-deltakere har startet ferden. Men TVNorge har lagt lokk på turen.

Det er allerede kjent at tidligere alpinist Tom Stiansen er årets programleder for det populære realitykonseptet. Onsdag denne uken reiste han og årets 15 deltakere til Lindesnes for å starte opptakene til serien.

- Opptakene startet så smått onsdag. Men da gikk mye av dagen med til å plukke ut utstyr og klær som de skal ha med på turen, forteller Ingerid Medhus til Side2. Hun er informasjonsansvarlig for programmet, og kan fortelle at startskuddet for selve reisen gikk torsdag morgen. Men ytterligere informasjon vil hun ikke ut med.

- Det var casting så sent som i helgen, da 30 deltakere ble til 15. Onsdag møttes konkurrentene for første gang.

SE BILDENE FRA VINNERFESTEN FORRIGE SESONG HER

Taushetsplikt

Samtlige som deltar har taushetsplikt og har derfor fortalt hvite løgner til venner og familie om hvor de befinner seg henne.

- Den første skal jo reise igjen allerede etter to dager, så det ville vært veldig vanskelig for denne og andre deltakere etter hvert, om det ble kjent hvem de er.

Fikk gullrute

De 15 deltakerne og Stiansen kommer til å være på reisefot frem til midten av juni. Programmet har steget i popularitet for hver sesong, og mottok pris under årets Gullruten for beste realityprogram. Nå blir det spennende å se om Stiansen kan ta opp arven etter Elin Tvedt som har vært en svært populær programleder for programmet.

- Det blir en fantastisk måte å se vårt fantastiske land på, og jeg gleder meg som en unge, sa han til pressen tidligere i år.

Les ogå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere