RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tom vil gjøre Posh til stjerne

Sist oppdatert:
- Jeg vil gjøre deg til en stjerne, sa Tom Cruise til Victoria Beckham under en middag nylig. Posh er nå i ekstase, og håper på en filmkarriere.

(SIDE2) : Det var under en middag hjemme hos Tom Cruise at stjernen fortalte Victoria om sine planer. David Beckham og Katie Holmes var også tilstede.

Victoria er en svært ambisiøs kvinne og ble svært glad over skuespillerens forslag.

- Jeg vil gjøre deg til en stjerne. Du er morsom, har en god humoristisk timing og en fantastisk aksent. Du har potensiale til å bli en stor Hollywoodstjerne, skal den nyforelskede Cruise ha sagt i følge Ananova.

Cruise har nå planer om å arrangere møter med flere folk innen filmindustrien for å hjelpe Fru Beckham med å lansere en filmkarriere.

Den tidligere Spice Girl jenta er ikke helt ukjent med skuespilleryrket. Da hun gikk på skolen deltok hun ofte i ulike teateroppsetninger, i tillegg hadde hun en av hovedrollene i filmen Spice World fra 1997.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere