*Nettavisen* Nyheter.

Tommy Steine kan få båt-bot

Tommy Steine fikk problemer med styremekanismen og kjørte sin millionbåt rett på land. Nå kan han få bot.

07.06.07 12:32

(SIDE2:) Ulykken skjedde onsdag kveld mens Tommy Steine var på vei for å gjøre opptak til TV 2s sommerprogram «Allsang på grensen». Steine skal lede programmet sammen med Katrine Moholt.

Båten, en 28 fots cabincruiser, gikk på et skjær mellom Filtvet fyr og Södra Cell i Hurum. Steine skal ha blitt ganske skjelven etter ulykken, men slapp fra den uten skader.

Kan få bot på 1500

Nå kan kan tv-kjendisen få flere hundre kroner i bot.

- Hvis han har kjørt over fem knop innenfor 150 meter fra land, så er det i utgangspunktet et forenklet forelegg på 1500 kroner han får, sier lensmann Reidar Foss i Hurum til Nettavisen.

Foss presiserer at de ennå ikke er ferdig med å etterforske saken.

- Vi skal avdekke hva som har skjedd, og når vi har funnet ut det må det være opp til en jurist å avgjøre hva slags eventuell reaksjon det blir, sier lensmannen.

- Ikke prioritert sak
Båtulykken er derimot ikke en prioritert sak hos Hurum-politiet.

- Dette er ikke en prioritert sak. Vi har mange andre saker som går langt foran denne. Her er det ikke skader på personer, ikke skade på tredje person og ikke miljøskader, påpeker Foss.

Han sier samtidig at det er en grei sak å etterforske.

- Det er en veldig grei sak. Her har vi sikret oss en kartblotter, hvor alle data ligger om hvor han har kjørt, hvor fort han har kjørt og til hvilke tidspunkt. Så fakta i saken er helt uproblematisk, og føreren har vært veldig samarbeidvillig, sier lensmannen til Nettavisen.

- Holde meg på land

Tommy Steine selv synes det er leit med ulykken:

- Det som er synd, er at jeg skulle ha mange turer med drømmebåten i sommer. Nå ser det ut til at jeg må holde meg på land, sier tv-kjendisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.