RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tomra anbefales i tysk finansblad

Sist oppdatert:
Det tyske finansbladet Der Aktionär anbefaler nå sine lesere å laste med Tomra-aksjer, og hører også rykter om en storkontrakt
Der Aktionär mener at tiden er inne for å laste Tomra-aksjer inn på depotkontoen. Finansbladet har i en analyse satt et kursmål på 7,50 euro, eller 58 kroner for aksjen.

Bladet fremhever Tomras posisjon som markedsleder innen panteautomater, og selskapets samarbeid med Bundedrückerei i forbindelse med utviklingen av sikkerhetsmerkingen som vil inngå i det tyske pantesystemet.

Der Aktionär skriver også at Tomra ifølge rykter står foran den største kontrakten i selskapets historie. Her trekker bladet frem den stor tyske lavpriskjeden Aldi med sine over 3.000 utsalgssteder, som en potensiell Tomra-kunde.

Foruten Tyskland peker bladet også på Tomras unike posisjon i det amerikanske markedet og mulighetene som ligger i Japan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere