RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tomra-konkurrent i strategiske forhandlinger (Ny)

Sist oppdatert:
Det lille panteautomatselskapet Repant opplyser i formiddag at de er i strategiske forhandlinger
- Selskapet informerer herved om at man er strategiske forhandlinger, og at styret så snart som mulig vil komme med ytterligere informasjon, skriver Repant i en kortfattet melding over nyhetstjeneste til Norges Fondsmeglerforbunds OTC-system.

Adm. direktør Per Kverneland i Repant vil ikke kommentere noe utover dagen melding. Han vil heller ikke si noe om det gjelder strategiske forhandlinger i forhold til eierforholdene i selskapet, eller om samtalene ligger på produktplan.

- Det er kommer noe i løpet av uken, sier Kverneland til iMarkedet.no mandag.

Repant la for en drøy uke siden frem regnskapet for tredje kvartal, som avdekket at selskapet i løpet av kort tid enten trenger et gjennombrudd i Tyskland i form av en større ordre, eller gjennomføring av en emisjon.

Repant har foreløpig til gode å få ordre på panteautomater fra det tyske markedet, mens storebror Tomra og den tyske utfordreren Wincor Nixdorf den siste tiden har fått på plass ordre.

Repant har en blanding av svenske og norske institusjonelle og private investorer på eiersiden, med Systemair AB og Sjølyst Utvikling AS som de to største med henholdsvis 18,6 og 18,4 prosent av aksjene.

Per Kverneland eier selv 7,5 prosent av aksjene og er tredje største aksjonær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere