RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tomra-konkurrent med fransk åpning

Sist oppdatert:
Tomra-konkurrente Repant melder om en avtale i Frankrike. Les mer her:
Repant ASA signerte nylig avtale om leveranse av sju panteautomater til Digis franske selskap, som igjen skal levere dette til en fransk dagligvarekjede. Digi er Repants internasjonale samarbeidspartner.

- Repant har lykkes godt med sitt samarbeid med Digi, særlig i det tyske markedet. I Frankrike har ikke Repant enda formalisert et samarbeid med Digi, men har nå solgt 7 panteautomater til Digi i Frankrike. Digi skal igjen levere disse til dagligvarekjeden Match – en kjede med over 140 butikker i Frankrike, heter det i en melding fra Repant

Leveransen innebærer også vegg og bakromsløsning for mottak av emballasjen.

- I Frankrike er det kun pant på gjenfyllbar emballasje, det vil si glass, foreløpig. Det er imidlertid å forvente at også franskmennene etter hvert vil gå for pant på engangsemballasje. Da åpner et nytt og mye større marked seg, og det er derfor viktig å være tilstede her nå. Sammen med Digi vil vi jobbe videre med å posisjonere i Frankrike, skriver adm. direktør Per Kverneland i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere