RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tomra nedgradert etter skuffelser

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier nedgraderer Tomra fra kjøp til hold etter skuffende resultat. Risikoen er for høy til å kjøpe, mener meglerhuset. Les mer
ABG Sundal Collier hadde tidligere en kjøpsanbefaling på Tomra, men etter resultatet kom har meglerhusets analytiker Espen Bruu Syversen erstattet denne med en Hold anbefaling.

- Justert for engangsposter var kvartalstallene på linje med våre anslag. Men uansett vil noen investorer muligens hoppe over bord i dag, drevet av selskapets negative tone angående første halvår i år, skriver ABG Sundal Collier i sin analyse.

Den eneste positive triggeren som kan komme er nyheter fra tyskland med hensyn til store ordrer, men at hele investeringscaset hviler på dette er for risikabelt til at det fortjener en kjøpsanbefaling.

ABG Sundal Collier tar også konsekvensen av at Tomra var lunkne til begynnelsen av 2005, og nedjusterer anslaget for resultat for 2005 med 10 prosent, og bemerker at risikoen er på nedsiden.

Oppsummering:
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Aksje: Tomra
Anbefaling: Hold (fra Kjøp)
Kursmål: 35 kr.
Dato: 16.02.05

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere