*Nettavisen* Nyheter.

Tone følte seg presset

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Tone Damli Aaberge følte seg presset av programleder Tommy Steine.

(SIDE2): Popartisten følte seg tvunget til å bekrefte kjærlighetsforholdet til Aksel Hennie på TV.

Ifølge VG trekker artisten nå innrømmelsen om sommerens store kjendissnakkis tilbake. Tone Damli Aaberge (21) sier til avisen at hun følte seg presset til å si ja da «Allsang på Grensen»-programleder Tommy Steine spurte henne om forholdet til den norske skuespilleren.

- Det var ikke en bekreftelse. Jeg har ikke bekreftet noe forhold, sier hun. Damli Aaberge sier at hun følte seg presset til å svare ja etter at Steine gjentatte ganger spurte henne. Nå trekker hun innrømmelsen tilbake.

BAKGRUNN:– Ja, jeg er det

Lei spørsmål
Tone sier videre til avisen at hun er lei av at hun føler at hun må kommentere ryktene rundt henne og Aksel Hennie (33).

- Jeg synes dette er dritvanskelig. Det føles som om vi må uttale oss om ting som er helt personlig. Har jeg noen plikt til å gi meldinger om mitt privatliv? sier hun til avisen.

Søksmål
Manager David Eriksen gikk tidligere i sommer ut og raste mot paparazzibildene som figurerte i Se og Hør og sa at han ville melde bladet inn til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Et søksmål mot bladet har det også vært snakk om på grunn av trykking av bildene.

Tone Damli Aaberge vil selv ikke kommentere søksmålet eller bildene til VG, men sier at hun blir oppgitt over at hun blir fremstilt som stemoren til Aksels datter før hun en gang har møtt henne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.