*Nettavisen* Nyheter.

Tone og Aksel raser mot snikfotografering

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Nå vurderer artisten rettssak.

16.07.09 12:18

(SIDE2): Kjendisbladet har hatt flere forsider og oppslag angående det angivelige forholdet mellom skuespiller Aksel Hennie og artist Tone Damli Aaberge.

– Det har kommet til et punkt hvor vi er nødt til å gjøre noe. Nå vil vi klage Se og Hør inn for Pressens faglige utvalg (PFU) og sammen med Tone og advokat vil jeg vurdere søksmål, sier David Eriksen, Tone Damli Aaberges manager, til VG.

Eriksen legger til overfor Side2 at en avgjørelse om mulig søksmål vil bli tatt om kort tid.

– Vi tar en avgjørelse på dette en av de nærmeste dagene da involverte, artister, advokater og managere er spredt utover i denne ferietid, sier han.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Se og Hør har publisert bilder av de to som er tatt i både utlandet og her hjemme. Sist er de blitt fotografert utenfor en restaurant på Majorstua i Oslo. Ifølge VG ble ikke Hennie eller Damli Aaberge kontaktet angående oppslaget og de skal ikke ha vært klar over at de ble fotografert.

– Tone er utrolig sint og opprørt over måten Se og Hør har opptrådt på. Dette har pågått i seks uker, sier Eriksen. Han kaller oppslagene til kjendisbladet for paparazzibilder.

Se og Hørs sjefredaktør, Harald Haave, avviser overfor VG at de har opptrådt i strid med god presseskikk, og påpeker at de to er Norges hotteste kjendispar.

Observert sammen
Hennie og Aaberge har ikke kommentert kjæresteryktene, men de to har blitt observert sammen ved flere anledninger den siste tiden. De to ble observert da de sammen kom ut fra Ullevaal stadion med en skare av unge fans på slep.

BAKGRUNN: Tone og Aksel tilbrakte søndagen sammen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag