*Nettavisen* Nyheter.

Tone og Aksel tilbrakte søndagen sammen

Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlands-Posten)

Kjæresteryktene mellom Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge skyter fart nok en gang.

15.06.09 14:00

(SIDE2): Da Vålerenga gikk på en smell mot Stabæk søndag og ble sendt hjem med et baklengsmål og null poeng i baggasjen var det flere kjente fjes på tribunene.

Les mer om kampen: Best uten Moa

Hennie og Damli Aaberge ble observert da de sammen kom ut fra Ullevaal Stadion med en skare av unge fans på slep.

Begge var iført hjelm, og mens Hennie hentet scooteren sto Damli Aaberge igjen med fansen og ventet.

Tone Damli Aaberge har siden hun ble Idol-kjendis frontet seg som fotballsupporter, og laget i hennes hjerte har hele tiden vært Sogndal. Om det er Hennie som har påvirket hennes valg av kamp søndag vites ikke.

I tillegg til fotball med lagene fra og rett utenfor hovedstaden er også en annen av Hennies favorittaktiviteter blitt en del av interessefeltet til Aaberge.

Tidligere på dagen var det hun som var sjåfør når de to var på flystevne sammen i Kjose. Der gjorde Hennie gjorde sitt fallskjermhopp nr. 380, skriver Østlands-Posten.

FLERE BILDER: Se alle bildene fra Kjose hos Østlands-Posten

Senere på dagen hoppet Damli Aaberge sitt tredje tandemhopp.

- Dette er bare fantastisk. Alle burde prøve. Dette er en utrolig flott sport, og jeg er virkelig blitt bitt av basillen. Nå er det å hoppe fallskjerm også blitt så tilgjengelig at alle kan gjøre det, og det gir virkelig et kick hver gang man hopper. sa Hennie til Østlands-Posten etter landingen.

Det mange imidlertid fortsatt er like opptatt av som Hennies lidenskap for fallskjermhoppingen er hvilket forhold han har til Tone Damli Aaberge.

Ingen av de kommenterte kjæresteryktene, men ifølge Damli Aaberge var hun i Kjose fordi hun var sjåfør for Aksel Hennie og de andre fallskjermhopperne.

Blant de andre som hoppet i Kjose var Hennies bror Annan Hennie.

- Det eneste er at mor og far ikke er så begeistret for at jeg hopper, men det får stå sin prøve, sa Tone Damli Aaberge til Østlands-Posten .

FLERE BILDER: Se alle bildene fra Kjose hos Østlands-Posten

Fallskjermhoppingen hennes er en ny side av henne som hun ikke har vist tidligere. At det er Hennie som har inspirert henne er derfor meget mulig.

På bloggen sin la hun for en uke siden ut bilder av seg selv etter et tandemhopp med tittelen «Hoppemus...!!»

Sammen med bildet postet hun følgende kommentar:

DU OG DU SÅ SJUUUUUKT KULT!!! Hadde trudd eg kanskje kom til å få litt nerver på 10 000 fot, men nei¿ Syns berre det var latterlig digg, kick.com... Mor og far var ikkje like rolige heime, veit eg... Haha, eg ler meg ihjel... Redd eg MÅ ta lappen gitt ;)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag