RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tone på brudeshow

Sist oppdatert:
Tone Damli Aaberge underholdt på årets bryllupsshow på Plaza. Selv har hun ikke bryllupsplanene klare.

(SIDE2): Søndag formiddag var det duket for det årlige bryllupsshowet på Oslo Plaza i regi av Glassmagasinet.

Terje Sporsem underholdt gjestene som konferansier, Tone Damli Aaberge sang tre av sine egne sanger, mens Finn Schjøll stod for alle blomsterbukettene.

SE STOR BILDESPESIAL NEDERST PÅ SIDEN

Ingen gifteplaner
- Jeg har ingen bryllupsplaner. Det må i tilfelle være en sak mellom meg og den jeg skal gifte meg med, sa en ordknapp men smilende Tone Damli Aaberge til Side2 i pausen mellom sine tre sangnumre hvor hun sang; «The Bliss song», «Home» og «Somewhere soft to land».

Oslo Plaza var fylt til randen av gifteklare jenter som fikk smake bryllupskake, fikk de siste trend-tipsene innenfor brudebuketter og bryllupsreiser, samt var vitne til et stort brudeshow med visning av både selskapskjoler, brudekjoler og undertøy.

Danset Rumba
Terje Sporsem åpnet showet med å danse rumba på scenen i samme salen han danset fletta av det norske folk i «Skal vi Danse», men innrømmet ydmykt at han egentlig ikke kan danse.

- Jeg kan jo ikke danse selv om jeg var med i «Skal vi Danse». Selv om jeg kan grunnstegene i rumba, så ser ikke det så kult ut på diskotek hvor de spiller Madonna, gliste stand up-komikeren som har premiere på sitt nye show «Grip mikrofonen» på TV 2 søndag.

Terje var kledd opp i en gull-beige sjarkett for anledningen, men skiftet til smoking under selve brudekjoleshowet.

Gull og glitter
Trendene for det nye bryllupsåret er ifølge Pernille Berg ved Brudekjolen AS mye store skjørt, mer staffasje som gull, glitter og paljetter og generelt mer maksimalisme.

- Det virker som folk vil pynte seg mer nå, mente Pernille.

Visningen vitnet om en dristigere linje også blant selskapskjolene, hvor mange av kjolene var i de «forbudte» fargene rødt, svart og til og med i leopardmønster. Også blomsterbukettene ga et storslagent uttrykk og Finn Schjøll mente Marie Antoinette var inspirasjonen for årets trender på blomsterfronten.

Romantikk i luften
- Det skal være romantisk og stort, mente Schjøll. Her er det noe for enhver smak. Er du av den sjenerte typen kan du velge en skogstroll-bukett og skjule deg bak blomstene, mente Schjøll. Bukettene vi kunne se var kreative og kunstneriske skog- slynger, kranser med håndtak, pyntet med store fjær til de mer klassiske langstilkede rosene.

Ellers var det ikke de store overraskelsene på kjolefronten. Fargene som vi så mest til av selskapskjoler var lime, lilla, rosa, lyslilla, fersken og mint. Stilen var romantisk og kjolene var for det meste fotside.

Skal du gifte deg i år? På ME kan du melde deg inn i «Klubben for oss som skal stå brud i 2007/2008»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere